Wil je graag je een meer open blik hebben en je wenkbrauwen opties voller laten lijken? Littekens camoufleren? De vorm van je wenkbrauwen aanpassen? Dan is een brow lamination de perfecte behandeling voor jou!
 
De wenkbrauw haartjes worden tijdens deze behandeling in een andere positie gezet waardoor je opties vollere wenkbrauwen creëert en gaatjes in de wenkbrauwen of littekens kunt camoufleren. Het resultaat van deze behandeling zal een mooie gelifte wenkbrauw geven. De haren worden gelift en gepositioneerd op een bij jouw wenkbrauw en gezicht passende manier en zal altijd in overleg worden bepaald.
Let op! De haren worden anders gepositioneerd dit wil niet zeggen dat de haren nu voor 8 weken omhoog blijven staan. Na het nat maken van de wenkbrauwen kunnen de wenkbrauwen weer in de oude vorm terug zakken. Schrik hier niet van, dit is normaal!
 
Op het moment dat de wenkbrauwen geborsteld worden zullen de haren weer in de nieuwe positie blijven staan. Na de behandeling kun je de haartjes dus nog altijd in de door jouw gewenste positie borstelen.